ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΛΕΞΙΑ

ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΛΕΞΙΑ

Εκπαιδευτικός

Η σχέση μου με τη γυμναστική ήταν πάντα τέλεια. 14 χρόνια ήμουν αθλήτρια βόλλεϋ και παράλληλα έκανα pilates και βάρη. Αποφάσισα να ξεκινήσω EasyFit και σε 4 μήνες κατάλαβα πόσο εντυπωσιακό είναι.

Μετά το EasyFit έχω απίστευτη ενέργεια και έχει αλλάξει η διάθεσή μου. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά , η μυϊκή μου ενδυνάμωση είναι αρκετά εμφανής. Το βάρος μου μειώθηκε ελάχιστα, αλλά δεν ήταν αυτός ο στόχος μου. Έχασα 3 πόντους στην περιφέρεια και βελτιώθηκε πάρα πολύ η αντοχή μου. Επίσης, παρατήρησα αλλαγή στην ελαστικότητα του δέρματός μου, μειώθηκε η κυτταρίτιδά μου, άρχισα να νιώθω πιο δυνατή και βελτιώθηκε η στάση του σώματός μου. Στόχος μου είναι η γράμμωση και η ενδυνάμωση του κορμιού μου.

Συγκριτικά με το χρόνο που κάνω εδώ στο EasyFit, τα αποτελέσματα είναι αρκετά και αμέσως μετά την τρίτη συνεδρία παρατήρησα αλλαγές στο σώμα μου. Οι προπονητές μου είναι πολύ ευγενικοί, συνεργάσιμοι, φιλικοί και πολύ επικοινωνιακοί. Όπως και ο χώρος είναι ευχάριστος, καθαρός, με άψογη εξυπηρέτηση και θετική ενέργεια.
Τέλος, δεν αντιμετώπισα κάποια δυσκολία με αυτή τη μέθοδο γυμναστικής, αντιθέτως , αποτέλεσε πρόκληση για εμένα το 20λεπτο αυτό. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και θα το συστήσω σε όσους γνωρίζω.