Αντιμετωπίστε πόνους σε Μέση, Πλάτη, Αυχένα

Ο πόνος στην πλάτη παραμένει η Νο.1 πάθηση σε μικρούς και μεγάλους. Η κακή στάση σώματος που επιφέρει η καθιστική ζωή, έχει ως αποτέλεσμα την αδράνεια των μυών της αυχενικής μοίρας. Με την πάροδο του χρόνου, οι ενοχλήσεις γίνονται χρόνιες και πιο έντονες.

Τα ειδικά κατασκευασμένα γιλέκα του EasyFitMiha Bodytec έχουν ηλεκτρόδια κατά μήκος όλης της σπονδυλικής στήλης γυμνάζοντας με αυτό τον τρόπο όλους τους μύες που τη στηρίζουν και που σπανίως μπορούμε να γυμνάσουμε αποτελεσματικά με τη συμβατική γυμναστική. Κατ’ επέκταση , βελτιώνεται η στήριξη της πλάτης/μέσης και τα προβλήματα ελαχιστοποιούνται.

Η ηλεκτρομυική διέγερση (EMS) χρησιμοποιείται δεκαετίες  στους τομείς της ιατρικής και της αποκατάστασης,  στη θεραπεία του πόνου και στην ανάπτυξη μυών μετά από χειρουργεία και τραυματισμούς.


• απόλυτη ασφάλεια αρθρώσεων

Η ηλεκτρική διέγερση διοχετεύεται απευθείας πάνω στους μύες χωρίς καμία επιβάρυνση των αρθρώσεων. Το αντίθετο δηλαδή από την συμβατική εκγύμναση . Διασφαλίζει μηδενική τριβή στους χόνδρους, επιτυγχάνοντας την ασφάλεια των αρθρώσεων με ισομετρική άσκηση

Θετική επίδραση σε ενοχλήσεις ακράτειας

Επιδρά θετικά στις ενοχλήσεις από την ακράτεια, ενδυναμώνοντας τους μύες του πυελικού εδάφους.

Ανάπτυξη σωστής στάσης σώματος

Η σπονδυλική στήλη αποκτάει σταθερότητα και απαλλάσσει το υπόλοιπο σώμα από τις όποιες μυϊκές ανισορροπίες ενώ ο κορμός δυναμώνει!

Θετική επίδραση με τις επίπονες κράμπες

 

Έρευνες 

Έρευνες πηγή : Γερμανικό Αθλητικό Πανεπιστήμιο Κολωνίας, Πανεπιστήμιο της Βηρυτού

  • Σε θεραπευτικό επίπεδο, το 88% των ασθενών που παραπονέθηκαν για συνεχή πόνο στην πλάτη κατά την έναρξη της μελέτης, ένιωσε να μειώνονται σημαντικά οι πόνοι μετά τη χρήση του Miha bodytec. Μάλιστα, οι πόνοι είχαν 80% λιγότερη συχνότητα και διάρκεια.
  • Το 40% των συμμετεχόντων δήλωναν ότι υπέφερε από συνεχή πόνο στην πλάτη κατά την έναρξη της μελέτης, ενώ μετά από 6 εβδομάδες άσκησης, το ποσοστό έπεσε στο 9 %.
  • Στο 44% των ασθενών με χρόνιες παθήσεις, ο πόνος εξαφανίστηκε εντελώς.
  • Η διάρκεια του τυπικού πόνου στην πλάτη από τις ασχολίες της καθημερινής ζωής (άρση φορτίων, περπάτημα, σκύψιμο, βαριά σωματική εργασία, αθλητισμός, οδήγηση, κακή στάση του σώματος από συνεχή οδήγηση και καθιστική ζωή) βελτιώθηκε έως και 30%.