Τι είναι

Τι είναι

Το EasyFitMiha Bodytec είναι η νέα κορυφαία μέθοδος γυμναστικής. Πρόκειται για μια επαναστατική, επιστημονική καινοτόμα προπόνηση που μας βοήθα σε ελάχιστο χρόνο, χωρίς «σκληρή δουλειά» να καταφέρουμε απώλεια βάρους-λίπους, ενδυνάμωση και τόνωση μυών, γράμμωση, ενεργοποίηση του μεταβολισμού, αύξηση αντοχής και ελαστικότητας, ενίσχυση κυκλοφορίας αίματος αντιμετώπισης πόνων πλάτης – μέσης και πολλά ακόμα.

Πως λειτουργεί

Στην καθημερινότητα το κεντρικό νευρικό μας σύστημα στέλνει διαρκώς ηλεκτρικούς παλμούς με στόχο τον έλεγχο της μυϊκής δράσης. Το Miha-Bodytec χρησιμοποιεί αυτήν την φυσική αρχή του σώματος πολλαπλασιάζοντας την ώστε να φτάσει στα βαθύτερα στρώματα των μυών, τα οποία είναι πολύ δύσκολο να ενεργοποιηθούν μέσω μιας συμβατική εκγύμνασης.

Οι μύες διεγείρονται με την χρήση των ηλεκτροδίων ενώ κάνετε μια σειρά ήπιων ασκήσεων. Ο προσωπικός σας προπονητής θα μπορεί να ελέγξει κάθε μυϊκή ομάδα προσαρμόζοντας την ένταση της εκγύμνασης ανάλογα με τους προσωπικούς σας στόχους. Έτσι θα έχετε εκπληκτικά αποτελέσματα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.