Κτίστε το σώμα σας

Ταχεία ενδυνάμωση σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ανάλογα με την ένταση, την επιλογή προγράμματος και τους ατομικούς σας  στόχους μπορείτε όχι μόνο να χτίσετε μυς αλλά και να επιτύχετε καλύτερη γράμμωση και αύξηση της μέγιστης δύναμης. Ενεργοποιεί πάνω από το 90% των μυϊκών ινών ταυτόχρονα πετυχαίνοντας άριστο νευρομυικο συντονισμό.

Το EasyFitMiha Bodytec πηγαίνει στην καρδιά της ενδυνάμωσης. Η εξατομικευμένη ρύθμιση της έντασης της επιλογής προγράμματος θέτει τους ατομικούς στόχους εκγύμνασης γρήγορα, αποτελεσματικά και με συνέπεια – άσχετα με το εάν αυξάνει το μυϊκό τόνο, τη μέγιστη δύναμη ή την γράμμωση.

Το EasyFitMiha Bodytec χρησιμοποιεί την ηλεκτρική μυϊκή διέγερση (EMS) για να επιτύχει ισχυρότερη και εντονότερη συστολή μυών απ’ ότι με την συμβατική άσκηση μόνο έτσι καταφέρνει να ενεργοποιήσει περισσότερο από το 90% των μυών  μας, σε σύγκριση με το γυμναστήριο, όπου οι μύες ενεργοποιούνται  μόλις 30%.

Ανάπτυξη της μυϊκής μάζας
Αύξηση μέγιστης δύναμης
Θετική επίδραση στον νευρομυϊκό συντονισμό
Γράμμωση

Έρευνες 

Έρευνες  μελέτες πηγή : Γερμανικό Αθλητικό Πανεπιστήμιο Κολωνίας, Πανεπιστήμιο της Βηρυτού

• Η μεγίστη δύναμη αυξήθηκε κατά 17 % μετά από 4 συνεδρίες εκγύμνασης

•Μετά από μόλις 12 συνεδρίες εκγύμνασης, οι δείκτες δύναμης και αντοχής αυξήθηκαν κατά 108%!

•Η ταχύτητα μυϊκής συστολής αυξήθηκε σε ποσοστό 22% κατά μέσο όρο. Ακόμα και η μυϊκή ισχύς των δύσκολα εκγυμναζόμενων εν τω βάθει μυών του κορμού αυξήθηκε σε ποσοστό έως και 74%!